Tko kaže da VW nije najbolji auto. Naša Nives vozi svoj već drugi VW, iako utjecaj na njeno mišljenje i odluke o kupnji auta ima njezin muž Marko koji je najveći fan VW.

Nives živi na brijegu, čovjek ne bi vjerovao da takav „breg“ postoji u glavnom gradu.

Svaki dan Nives upregne svoj autić žute boje s premalo ks za taj „breg“ i vozi se gore dolje.

Vratila se Nives iz shoppinga, natovarila je svoj mali žuti Lupo sa stvarima kao da je na lotu dobila, vozi se uz „breg“ svojoj kući razmišljajući kako će opravdati ovaj shopping svom mužu (a stvarno joj sve ovo treba), kad prije ulaska u dvorište čuje poing zvuk koji nikad prije nije čula, kao da je neko željezo lupilo njezin auto odozdo.

Staje i viče mužu da izađe iz kuće. Dolazi Marko i u šoku od količine vrećica na zadnjem sjedalu, misleći da ih mora nositi, odmah kreće u napad te još uvijek ne shvaća da je auto na cesti i da malo visi na prednju desnu stranu.

Nives mu objašnjava da je nešto jako lupilo odozdo u auto, ali da ne zna šta bi to moglo biti, nije sigurno ništa pregazila….

Gospodin Marko, nakon što je ispraznio auto od ‘sve mi ovo treba’ stvari, upotrijebio je svoje mehaničarske vještine (trebaju ti kad voziš „Das Auto“) i uočio je problem. Pukao je „feder “ na prednjem desnom kotaču, a ostatak „federa“ viri iz šalice amortizera s vrhom okrenutim prema gumi. Sreća nije probušilo skupu nisko profilnu gumu kao stvorenu za Lupo.

A Marko ko Marko voli spuštene folcike. I odlučuje na dobar stari način spustiti vozilicu na „patos“. Odlazi u šupu, vadi brusilicu i kreće prema jadnom malom Lupu. Sva sreća kao da ga je netko poslao, u dvorište ulazi Krešo. Povikne prema Marku, pa nećeš valjda, čovječe pa žena ti vozi taj auto.

Nastavi objašnjavajući: „Znaš li ti da je opruga bitan element u stabilnosti vozila i komfornosti vožnje? Istrošene ili „odrezane opruge“ utječu na držanje vozila u zavoju i mogu prouzročiti nesreću!

Uostalom ovaj vikend na www.autokreso.hr imaš akciju 45% popusta na opruge amortizera, a kupnjom opruga ostvaruješ pravo na popust od 45% na amortizere, ležajeve amortizera i zaštitne gume.

Srećom da se to dogodilo na ulazu u dvorište i nije nastala veća šteta (osim Nivesinih živaca). Sreća u nesreći je da su u Auto Kreši opruge amortizera na akciji pa i novčana šteta nije velika.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

[]
1 Step 1

Pošalji upit

Ime i prezime
Telefon
Broj šasije
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
""
1
Sve za servis

Pripremate se za servis vašeg ljubimca? Želite ponudu sa svim potrebnim dijelovima za servis? Ispunite niže navedeni upitnik i poslat ćemo Vam našu najbolju ponudu.

Ispunite podatke:


Model vozila
Snaga motora (KW)

Broj prijeđenih km
Radni obujam motora

Broj šasije (opcija za ispuniti)

Telefon

Navedite nam problem na vašem vozilu, ili razlog slanja online obrasca.

Kratka napomena ...
0 /


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
[]
1 Step 1

Upit o proizvodu

Naziv proizvoda
Šifra artikla
Broj šasije
Ime i prezime
Telefon
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder