Jesu li vas kada vrata od „gepeka“ zveknula po glavi?

Petra vozi Škodu Octaviu iz 2001. godine i kad god pokušam kod nje sjesti na zadnje sjedalo, prvo moram preskočiti dasku kojom drži otvorena vrata kada stavlja vrećice u “gepek”.

Maloprije me konačno nazvala i rekla: “Krešo, danas mi je stvarno dosta! Brzo mi kupi to što diže zadnja vrata, još mi zvoni u glavi kako su me tresnula!”

To što diže zadnja vrata?! Sada je i mene počela boljeti glava! Uglavnom, Petra je konačno naučila da joj trebaju plinske opruge i na bolniji način shvatila da je vrijeme za zamjenu bilo još prošle godine kada su ju vrata poklopila tako da se skoro srušila u nesvijest.

Naizgled bezopasna i beskorisna stvar kao što je plinska opruga stvarno glavu čuva (ako nam ne vjerujete pitajte Petru).

Plinska opruga ili kako ih još zovemo amortizeri petih vrata, pomoću plina stlačenog unutar komore pomažu pri otvaranju petih vrata (vrata prtljažnika) te ih zadržava u zraku kako bi bili sigurni kad stavimo glavu ispod njih. Tlak unutar komore razlikuje se prema modelu vozila (odnosno težini petih vrata), stoga svakako kada kupujete plinske opruge kupite odgovarajuće (baš za vaš auto).

Plinske opruge su cjenovno svima dostupne, stvarno nisu skupe i nemojte se mučiti s držanjem gepeka (i uporabom Petrine daske) nego si olakšajte život i odlučite baš danas naručiti putem webshopa www.autokreso.hr svoje nove plinske opruge, koje su do kraja tjedna na popustu od 40%!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

[]
1 Step 1

Pošalji upit

Ime i prezime
Telefon
Broj šasije
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
""
1
Sve za servis

Pripremate se za servis vašeg ljubimca? Želite ponudu sa svim potrebnim dijelovima za servis? Ispunite niže navedeni upitnik i poslat ćemo Vam našu najbolju ponudu.

Ispunite podatke:


Model vozila
Snaga motora (KW)

Broj prijeđenih km
Radni obujam motora

Broj šasije (opcija za ispuniti)

Telefon

Navedite nam problem na vašem vozilu, ili razlog slanja online obrasca.

Kratka napomena ...
0 /


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
[]
1 Step 1

Upit o proizvodu

Naziv proizvoda
Šifra artikla
Broj šasije
Ime i prezime
Telefon
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder