Zima još uvijek traje. Čudna je doduše, pada kiša, pa je toplo, pa malo minus. A naša Ivana svakodnevno putuje na posao svojim prevelikim, ali preudobnim Peugeotom po toj čudnoj zimi i sanja o snijegu i odmoru.

Svakog dana na putu do posla, a da toga nije ni svjesna, sve više pojačava muziku. Kao što je čudna ova zima, tako su čudni i zvukovi u njezinom autu, ali kad je dobra mjuza ništa ne smeta. Dan po dan i konačno je došla subota koju je dugo čekala. Ivana svoju obitelj vodi na skijanje. Spakirali su opremu, još jednom provjerili rezervacije hotela i krenuli put Alpa.

Odmah po polasku, njezin suprug Krešo je začuo neko čudno zujanje, ali u desnom zavoju zujanje je prestalo. Ivana je problem krenula rješavati na svoj uobičajeni način, naravno, glasna muzika. Ali sada to ne pali jer niti Krešo niti njihova kći Marina ne žele tako glasnu muziku. Kad ono, opet taj zvuk! Neko brujanje i zujanje. Vožnja autoputom postaje nemoguća, zvukovi su sve glasniji, a mala Marina moli mamu da stiša muziku.

Ivana i Krešo sada lagano shvaćaju da imaju problem i da ga moraju riješiti odmah! Negdje u Austriji silaze s autoputa i traže prvu radionicu. Naravno, subota navečer je i nemaju velikog izbora, ali nema druge. Prva i najskuplja radiona je njihova. Na popravak troše novac koji su namijenili trošiti na skijalištu (naravno, taj popravak bi doma platili puno manje, pogotovo uz dijelove s www.autokreso.hr)

Nakon popravka nastavljaju put u apsolutnoj tišini. Krešo uzima mobitel da pogleda koliko još ima do skijališta , međutim prvo što mu iskače je reklama za akciju ležajeva kotača na Auto Krešo web shopu.
Mislim da Ivana ovakav propust neće ponoviti.

Ležaj kotača je važan dio vozila. Kretanje vozila ovisi o tom sklopu, odnosno cijeli kotač je montiran na taj ležaj. Zatajenje ležaja kotača može dovesti do ispadanja samog kotača s osovine.

Unutar samog ležaja najčešće se nalazi i senzor ABS sustava, tako da vozilo u slučaju takvog kvara može ostati i bez ABS-a.

Provjerite i po potrebi zamijenite svoje ležajeve na vrijeme, izbjegnite nepotrebne dodatne troškove i potencijalne nesreće. Ne propustite popust od 40% na ležajeve kotača na Auto Krešo webshopu.

 

Vaš Auto Krešo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

[]
1 Step 1

Pošalji upit

Ime i prezime
Telefon
Broj šasije
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
""
1
Sve za servis

Pripremate se za servis vašeg ljubimca? Želite ponudu sa svim potrebnim dijelovima za servis? Ispunite niže navedeni upitnik i poslat ćemo Vam našu najbolju ponudu.

Ispunite podatke:


Model vozila
Snaga motora (KW)

Broj prijeđenih km
Radni obujam motora

Broj šasije (opcija za ispuniti)

Telefon

Navedite nam problem na vašem vozilu, ili razlog slanja online obrasca.

Kratka napomena ...
0 /


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
[]
1 Step 1

Upit o proizvodu

Naziv proizvoda
Šifra artikla
Broj šasije
Ime i prezime
Telefon
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder