Na valu sjajnog komercijalnog uspjeha ostvarenog u segmentu kompaktnih limuzina i nakon više od 7 milijuna prodanih vozila koja su mu donijela 42 međunarodne nagrade, uključujući titulu Automobila godine 2014. godine, Peugeot predstavlja potpuno novi 308. Novi Peugeot 308 krasi snažan i privlačan dizajn s odlikama visoke klase, u kojem se ističe novi logo marke. Općenita optimizacija strukture donijela je više prostora i stakla te dinamičnost i identitet vozila. Tehnološki gledano, novi Peugeot 308 opremljen je najmodernijim sustavima za pomoć u vožnji. i-Cockpit dodatno je razvijen i sada sadrži i-Connect Advanced, intuitivan, povezan i napredan multimedijski sustav.

Štedljiv te iznimnih performansi novi 308 ponudom punjivih, plug-in hibridnih motora te benzinskih i dizelskih motora utjelovljuje načelo ‘Power of Choice’. Ovisno o zemlji prodaje, novi Peugeot 308 može se kupiti na internetskim stranicama, čime se kupcima omogućuje da kupnju, prodaju starog vozila, odabir financiranja i odabir mjesta dostave u potpunosti obave putem interneta. Međuosovinski razmak produljen za 55 mm izdužuje siluetu i donosi više prostora putnicima u stražnjem dijelu, dok 20 mm niža visina vozila zajedno s mekšim dizajnom nosa vizualno produžuje poklopac motora. Kako bi se ispunili ciljevi u pogledu aerodinamičke učinkovitosti, za novi Peugeot 308 nije se radilo na stavu i izražajnosti na vanjskom dijelu, već su se promjene radile ispod kože. Uložen je veliki trud u pogledu optimizacije strukture vozila i poboljšanja prešanja karoserije.

Karoserija Peugeot 308 maksimalno prianja uz arhitekturu vozila, što je posebno vidljivo na blatobranima koji su snažno izbočeni, ali nisu utjecali na širinu traga kotača. Bok vozila jednostavan je i gladak, a prednji i stražnji blatobrani pravokutnog oblika i oštrih linija daju mu snažan karakter. Dizajn bočnog loga oslanja se na prepoznatljive elemente Peugeota kroz povijest (Peugeot 205, 208, 308 itd.), a istodobno daje dojam dinamičnosti koja je rezultat rada na oblikovanju siluete. Stražnji dio strateški je oblikovan za postizanje boljih aerodinamičkih performansi uzevši u obzir optimalne točke prolaska za siluete limuzine na testu u zračnom tunelu. Stoga je karakteristična linija koja prelazi stražnjim dijelom vozila usklađena s tom optimalnom aerodinamikom, baš kao i završna linija na vrhu krova zbog koje je 308 dobio karakterističan dugi spojler.

Novi model i novi logo marke Peugeot na prednjoj maski koja mu je u potpunosti prilagođena. Njegov je položaj dodatno istaknut uzorkom rešetke koja se postupno približava prema njemu. Senzor za sustave za pomoć u vožnji predstavlja evoluciju u tehnološkom i dizajnerskom smislu. Skriven je iza grba (tehnologija zaštitne kupole koja upotrebljava indij kompatibilan s radarskim valovima), a grb je tako središnja figura na prednjoj maski.

Registarska pločica prebačena je na donji dio prednjeg dijela vozila. Prednja svjetla izvedena su u LED tehnologiji već od prve razine opreme. Stanjena i pomno oblikovana svjetla ističu dinamičan izgled i identitet koji odlikuju novi Peugeot 308. U njihovom produžetku su dnevna svjetla u obliku kuke na prednjem odbojniku. Ovaj svjetlosni potpis savršeno se uklapa u trenutačni stil marke Peugeot, a prepoznatljiv je već na prvi pogled, bilo danju bilo noću.

U izvedbama GT / GT Pack Full LED prednja svjetla još su tanja i opremljena su tehnologijom Matrix LED za veću učinkovitost i sigurnost u svakodnevnoj vožnji. Stražnja svjetla izvedena su u Full LED tehnologiji i u obliku su triju linija koje stvaraju moderan svjetlosni potpis karakterističan za Peugeot. Nova 308-ica bit će dostupna u 7 boja: zelena Olivine, plava Vertigo, crvena Elixir, bijela Perle Nacré, te bijela Banquise, siva Artense i crna Perla Nera.

Danas govorimo o novoj generaciji modela Peugeot 308, no imate li dosadašnju verziju ili pak neki drugi od Peugeot modela, ne zaboraviti kako u Auto Kreši možete pronaći iznimno bogatu ponudu brojnih dijelova. Krenemo li od onih osnovnih stvari poput metlica brisača ili pak guma koje sada, na početku proljeća ponovno dolaze do izražaja, pa sve do onih rasprostranjenih dijelova poput ulja, filtera, diskova i kočionih obloga, svjećica, antifriza ili pak gumenih ili platnenih tepiha. Sve to možete pronaći u prodajnoj paleti Auto Kreše.

Peugeot i-Cockpit je dodatno obogaćen i moderniziran. Sad je doživio evoluciju u pogledu ergonomije, kvalitete, dizajna i tehnologije uz svoj potpuno novi multimedijski sustav naziva Peugeot i-Connect. Novi kompaktni upravljač sadrži senzore koji mogu prepoznati drži li vozač ruke na upravljaču dok se koristi novim sustavima za pomoć u vožnji. Upravljač je ergonomski, grijan (u opciji) i na njemu su sve komande za: radio, multimediju, telefon te sustave za pomoć u vožnji.

Digitalnu instrumentnu ploču postavljenu u razini očiju čini 10-inčni digitalni zaslon dostupan od razine opreme Active. U izvedbi GT instrumentna ploča je trodimenzionalna. Digitalna instrumentna ploča može se u potpunosti podesiti i personalizirati te ima nekoliko načina prikaza (navigacijski sustav TomTom povezan s internetom, radio/multimedija, sustavi za pomoć u vožnji, podaci o potrošnji električne energije itd.) koji se mogu mijenjati izravno na ploči.

Konstrukcija armaturne ploče temelji se na stilu ‘highvent’ u kojem su ventilacijski otvori postavljeni direktno ispred glave putnika, u optimalnom položaju za udobnost vozača i putnika. Ovakva konstrukcija omogućuje da standardni 10-inčni središnji dodirni zaslon, smješten nešto niže od digitalne instrumentne ploče, bude bliže vozačevoj ruci i potpuno se prirodno uklopi u armaturnu ploču.

Počevši od razine opreme Allure, novi Peugeot 308 uvodi virtualne i-prekidače koji su u potpunosti podesivi i koji zamjenjuju fizičke komande klima-uređaja. Smješteni su nasuprot središnjeg zaslona, poput otvorene knjige, te stvaraju jedinstven izgled i nude vrlo posebnu tehnologiju u segmentu. Svaki i-prekidač predstavlja gumb osjetljiv na dodir za prečace kojima se otvaraju postavke klima-uređaja, kontakti iz telefona, radiostanice, pokreću aplikacije itd., a sve je konfigurirano u skladu sa željama korisnika.

Peugeot i-Cockpit i dalje ima središnji zaslon koji je blago zakrenut prema vozaču i time optimizira ergonomiju vožnje, taman toliko da se suvozač ne osjeća isključeno. Isto vrijedi i za središnju konzolu koja je namjerno otvorena prema suvozaču. To je bio jedan od ciljeva uređenja unutrašnjosti: da se prostor ravnomjerno prilagodi za dva putnika u prvom redu.

Dizajn središnje konzole odražava kompaktnost novog klima-uređaja koji zauzima manje prostora. Sve se komande u vezi s dinamičkim svojstvima vozila nalaze na traci u obliku luka na vozačevoj strani: nova kompaktna komanda za odabir načina rada laganim dodirom (Reverse, Neutral, Drive) i dvije tipke (Parking i Manual) za 8-stupanjski automatski mjenjač komanda za odabir načina vožnje (Electric, Hybrid, Eco, Normal i Sport), ovisno o motoru.

Luk središnje konzole proteže se do mjesta namijenjenog za bežično punjenje telefona.Ostatak konzole u potpunosti je namijenjen za pretince i praktična rješenja: dva držača za čaše velikog promjera, dvije USB C utičnice (punjenje i punjenje / prijenos podataka), brojni pretinci ukupne zapremnine do 34 litre te naslon za ruke.

Uređenjem unutrašnjosti ističe se raznolikost i bogatstvo materijala koji su upotrijebljeni. LED ambijentalno osvjetljenje (8 boja na izbor) skriveno iza središnjeg zaslona širi se sve od glavnog ukrasnog elementa do obloga na vratima koje, ovisno o razini opreme, mogu biti pjenaste, od tkanine, od alkantare ili izrađene od pravih komada obrađenog aluminija.

Novi multimedijski sustav nudi svima, ovisno o njihovim željama i potrebama, najbolje iz svijeta pametnih telefona i najbolje iz automobilskog svijeta. Sustav je ergonomičan i prilagođen svakodnevnoj upotrebi, a svaki vozač (može biti najviše 8 profila) može odrediti i pohraniti svoje postavke za prikaz, osvjetljenje i ostalo. Funkcija zrcaljenja sada je bežična i moguće je povezati dva telefona putem Bluetootha u isto vrijeme.

Središnji 10-inčni zaslon visoke razlučivosti može se u potpunosti i na jednostavan način prilagođavati, može prikazivati više prozora te ima widgete i prečace, vrlo je jednostavan za upotrebu i brzo reagira na dodir, poput tableta. Jednostavno je pregledavati različite izbornike slijeva udesno, odozgo prema dolje kako biste pratili obavijesti, a pritiskom s 3 prsta možete otvoriti stranicu s aplikacijama.

U bilo kojem trenutku možete se lako vratiti na glavnu stranicu pritiskom na dodirni gumb ‘Početna’, baš kao na pametnom telefonu. Na vrhu zaslona uvijek se nalazi traka s podacima o vanjskoj temperaturi, temperaturi klima-uređaja, položaju na stranicama s widgetima, podacima o povezanosti s internetom, obavijestima i vremenu.

Peugeot i-Connect Advanced pruža vrhunsko iskustvo u tehnološkom smislu zahvaljujući učinkovitom i kvalitetnom navigacijskom sustavu TomTom koji je povezan s internetom. Za optimalnu čitljivost karta se prikazuje na cijelom 10-inčnom zaslonu, a njezino je ažuriranje bežično. Naredba ‘OK Peugeot’ za glasovno prepoznavanje prirodnog govora može se upotrebljavati u svakodnevnom životu za veću sigurnost i jednostavniju vožnju, a omogućuje i pristup svim zahtjevima koji se odnose na funkcije multimedijskog sustava. Sustav sadrži i upute za uporabu vozila kao i različite vodiče kako bi se zajamčila pravilna upotreba i pružili odgovori na pitanja korisnika.

Novi 308 opremljen je sustavima za pomoć u vožnji najnovije generacije koji upotpunjuju ponudu tehnologije ugrađene u vozilo. S paketom Drive Assist 2.0 (dostupno krajem godine) ide se korak dalje prema poluautonomnoj vožnji.Sastoji se od prilagodljivog tempomata s funkcijom Stop & Go (automatski mjenjač EAT8) i sustava za održavanje vozila u voznom traku, a tu su i 3 nove funkcije za vožnju na odvojenim kolnicima:

poluautomatska promjena vozne trake: vozaču se predlaže da pretekne vozilo ispred sebe, a zatim se vrati u traku, u rasponu od 70 km/h do 180 km/h

preporučivanje brzine unaprijed: sustav vozaču predlaže prilagodbu brzine (ubrzanje ili usporavanje) u skladu sa znakovima ograničenja brzine

prilagođavanje brzine u zavoju: optimizira brzinu ovisno o krivulji zavoja, do 180 km/h.

Novi Peugeot 308 dolazi s novom opremom (u seriji ili opciji) kakva se obično nalazi samo u višim segmentima: dalekosežni nadzor mrtvog kuta (75 metara), upozorenje na promet iza vozila (pri vožnji unatrag daje upozorenje na opasnost u blizini), nova kamera za vožnju unatrag visoke razlučivosti s vidnim poljem od 180° i ugrađenom mlaznicom za čišćenje,  pomoć pri parkiranju s vidnim poljem od 360° zahvaljujući 4 kamere (sprijeda, straga i sa strane), otključavanje i pokretanje bez ključa (u blizini vozila), potpuno grijano vjetrobransko staklo i grijani upravljač, upućivanje poziva u slučaju nužde ‘E-call+’ s informacijama o broju putnika i lokaciji, uključujući smjer vozila u voznoj traci pamćenje položaja osvrtnih zrcala pri vožnji unatrag.

Naravno, novi Peugeot 308 nudi, ovisno o izvedbi, cjelovitu gamu opreme; sustave za pomoć u vožnji te opremu za sigurnost i udobnost: prilagodljivi tempomat s funkcijom Stop & Go (koji dolazi s automatskim mjenjačem EAT8) uz prilagodljivo održavanje udaljenosti između vozila prilagodljivi tempomat s funkcijom kočenja do 30 km/h dostupnom uz ručni mjenjač uz prilagodljivo održavanje udaljenosti između vozila automatsko kočenje u nuždi (prepoznaje pješake i bicikliste, danju i noću, pri brzini od 7 km/h do 140 km/h, ovisno o izvedbi) i upozorenje na opasnost od sudara upozorenje na nenamjeran izlazak iz voznog traka (ili prelazak ruba ceste) s ispravljanjem putanje sustav praćenja pozornosti kojim se prati koliko je vozač pozoran tijekom dugačkih vožnji i pri brzinama većim od 65 km/h, a to se postiže analizama mikropokreta upravljača automatsko uključivanje dugih svjetala prošireno prepoznavanje prometnih znakova (zaustavljanje, zabranjen smjer, zabrana pretjecanja, kraj zabrane pretjecanja…); krovni otvor sa sjenilom; perimetrijski i volumetrijski alarm i dodatno zaključavanje vrata; automatska električna parkirna kočnica na svim izvedbama.

Nova generacija 308-ice razvijena je na modularnoj platformi EMP2 (Efficient Modular Platform), spremnoj za ugradnju različitih vrsta pogonskih motora, što omogućuje uvođenje cijele game s električnim motorima, uključujući 100 % električnu izvedbu u ovom segmentu. Već od samog puštanja u prodaju dostupne su dvije izvedbe punjivih, plug-in hibridnih motora. Platforma se sastoji od novih strukturnih elemenata koji pružaju veću učinkovitost, sigurnost, užitak u vožnji i udobnost.

Novi Peugeot 308 mijenja oblik kako bi se istaknuo u svom segmentu: duljina je 4,36 m (+11 cm), vjetrobransko staklo ima veći nagib i pomaknuto je unatrag, međuosovinski razmak povećan je za 55 mm i sada iznosi 267,5 cm, čime se povećava prostor za putnike u drugom redu visina je niža za 20 mm i sada iznosi 144 cm. Obujam prtljažnika sada iznosi 412 litara uz 28 litara u pretincima ispod poda. S preklopljenim naslonima stražnjih sjedala obujam može doseći 1323 litre. Novi Peugeot 308 postiže aerodinamiku vrlo visoke razine s koeficijentom Cx od 0,28 i SCx od 0,62m².

Svi vidljivi i manje vidljivi dijelovi karoserije optimizirani su sa stilom (odbojnici, usmjerivači zraka, difuzor, okviri karoserije, osvrtna zrcala, zaštita podvozja itd.).Nastavno na to, dizajn kotača omogućuje bolju aerodinamiku i značajno pridonosi boljim voznim svojstvima. Posebne gume za novi Peugeot 308 dolaze u dimenzijama od 16 do 18 inča, u kategorijama klase A i A+ smanjenog otpora kotrljanja, a sve u skladu s reprezentativnim voznih osobina.

Učinkovitost je bila u središtu pozornosti u postupku razvoja vozila. Zahvaljujući novoj platformi dobivena je smanjena potrošnje goriva i niža emisija ispušnih plinova. Kako bi se smanjile vibracije, čvrstoća karoserije poboljšana je povezivanjem strukturnih elemenata. Peugeot 308 više nego ikad dosad ističe užitak u vožnji zahvaljujući vrhunskim voznim svojstvima, iznimnoj udobnosti vožnje, istinskom zadovoljstvu u vožnji i savršenoj okretnosti za gradske vožnje s krugom okretanja između pločnika od 10,5 m.

Dizajnom sjedala novi Peugeot 308 želi istaknuti udobnost i kvalitetu upotrijebljenih materijala: napredna prošarana tkanina, tehnički tekstil, alkantara, reljefna koža i koža napa u boji. Na izvedbama GT sjedala imaju prošive u boji Adamite koja se također nalazi i na armaturnoj ploči, oblogama vrata i pjenastim jastučićima konzole.

Prednja sjedala dobila su oznaku AGR (Aktion für Gesunder Rücken), u serijskoj ili opcijskoj opremi, u pogledu ergonomije i mogućnosti podešavanja. Također imaju mogućnost električnog podešavanja u deset smjerova i memoriranja dvaju položaja. Obujmljujuća prednja sjedala također mogu u opcijskoj opremi imati pneumatski masažni sustav s osam masažnih točaka i različitim programima masaže. Uz sve to, radi se o grijanim sjedalima.

Povećanje međuosovinskog razmaka (+ 55 mm) izravno pridonosi udobnosti putnika u drugom redu jer imaju više prostora za noge. Ni mogućnosti povezivanja ne zaostaju jer već od opreme Allure postoje dvije USB C utičnice (punjenje i punjenje / prijenos podataka) na stražnjoj strani središnje konzole. U središtu klupe (2/3-1/3) nalazi se otvor za skije u kojem je naslon za ruke s dva držača za čaše i pretincem za odlaganje telefona.

Novi Peugeot 308 ističe se i tehnološki naprednim staklima: potpuno grijano vjetrobransko staklo, veća debljina stakala sprijeda i straga, višeslojna bočna stakla koja izoliraju zvuk u prvom redu (ovisno o izvedbi), unutarnje osvrtno zrcalo bez okvira od razine opreme Allure, uključuje LED svjetla u boji cijan na izvedbama s hibridnim motorima, koje ukazuje ostalim sudionicima u prometu da vozilo ne ispušta štetne plinove.

Klima-uređaj dolazi s potpuno novim sustavom za toplinsku udobnost putnika, a uz to putnici u drugom redu imaju ventilacijske otvore na stražnjoj strani središnje konzole. S ciljem poboljšanja kvalitete zraka u vozilu novi je model opremljen sustavom AQS (Air Quality System) koji kontinuirano nadzire kvalitetu zraka koji ulazi u putnički prostor te sam može aktivirati recikliranje zraka. Za više bezbrižnosti od razine opreme GT naviše postoji i Clean Cabin, sustav za pročišćavanje zraka s filtracijom štetnih plinova i čestica. Kvaliteta zraka prikazuje se na središnjem dodirnom zaslonu.

Novi vrhunski audiosustav Premium Focal razvijen je u partnerstvu s francuskom markom Focal specijaliziranom za audioopremu. Rezultat je to zajedničkog rada na dizajnu koji je trajao više od tri godine. Audio-sustav Premium Focal sastoji se od 10 zvučnika s ekskluzivnom patentiranom tehnologijom: 4 visokotonska zvučnika s invertiranom kupolom od aluminija; 4 visokotonska/srednjetonska zvučnika s membranom Polyglass i prigušivačem TMD (Tuned Mass Damper) od 165 mm; 1 središnji zvučnik Polyglass; 1 ovalni niskotonski zvučnik Power Flower s trostrukom zavojnicom.

Povezani su s novim 12-kanalnim pojačalom snage 690 W (poboljšana tehnologija klase D) i upotpunjeni digitalnom obradom zvuka Arkamys. Timovi tvrtki Peugeot i Focal zajedničkim su snagama radili na određivanju najboljeg položaja za svaki zvučnik kako bi svim putnicima u vozilu pružili senzacionalan zvučni užitak. U unutrašnjosti vozila zvuk je stabilan i precizan, glasovi su jasni s izraženim detaljima, a bas dubok i snažan.

Novi Peugeot 308 dostupan je s dva punjiva hibridna motora. Hybrid 225 e-EAT8 ima pogon na 2 kotač, a donosi kombinaciju PureTech motora od 180 KS (132 kW) i električnog motora od 81 kW povezanih s mjenjačem e-EAT8 uz od 26 g emisije C0₂ po km i do 59 km dosega u 100 % električnoj vožnji (prema protokolu WLTP, homologacija u tijeku). Hybrid 180 e-EAT8 također ima pogon na 2 kotača, a čini ga kombinacija motora PureTech od 150 KS (110 kW) i električnog motora od 81 kW povezanih s mjenjačem e-EAT8 što daje od 25 g emisije C0₂ po km i do 60 km dosega u 100 % električnoj vožnji (prema protokolu WLTP, homologacija u tijeku).

Litij-ionska baterija kapaciteta je 12,4 kWh i snage 102 kWh, a u vozilu postoje dvije vrste ugrađenih punjača koji zadovoljavaju sve potrebe kupaca i odgovaraju svim njihovim sustavima za punjenje. To su jednofazni punjač od 3,7 kW u serijskoj opremi i jednofazni punjač od 7,4 kW u opcijskoj opremi. Uz uređaj Wall Box (32 A) od 7,4 kW omogućuje se potpuno punjenje za 1 h 55 min putem jednofaznog ugrađenog punjača (7,4 kW). Jača utičnica (16 A) omogućuje potpuno punjenje za 3 h 50 min putem jednofaznog ugrađenog punjača (3,7 kW) dok standardna utičnica (8 A) omogućuje potpuno punjenje za 7 h 5 min putem jednofaznog ugrađenog punjača (3,7 kW).

Za novi Peugeot 308 dostupni su i motori s unutarnjim izgaranjem u kojima emisija CO2 kreće od 117 g/km. Udovoljavaju najnovijim propisima norme Euro 6, a u tijeku je i homologacija prema protokolu WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). Benzinski trocilindarski 1,2-litreni motori: PureTech 110 S&S sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem; PureTech 130 S&S sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem te PureTech 130 S&S s automatskim mjenjačem EAT8. Dizelski četverocilindarski 1,5-litreni motori: BlueHDi 130 S&S sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem te BlueHDi 130 S&S s automatskim mjenjačem EAT8.

Le TCO (Total Cost of ownership ili trošak vlasništva). U konačnici je cilj postići da troškovi vlasništva budu slični za vozila opremljena motorima s unutarnjim izgaranjem i za vozila s hibridnim motorima, uključujući sve troškove osim samog troška leasinga. Valja uzeti u obzir sve navedene čimbenike: veća dugoročna vrijednost u slučaju preprodaje na tržištu rabljenih vozila; brojni financijski poticaji (ekološki bonusi, premije, troškovi registriranja, potpore za poslovne korisnike, osiguranje i porezne olakšice); troškovi održavanja kao i kod dizelskog motora (u razdoblju od 36 mjeseci ili 90.000 km); manji trošak energije (do 12 % manje u odnosu na dizelski motor u razdoblju od 36 mjeseci ili 90 000 km).

Peugeot novim logotipom iznova potvrđuje svoju o sobnost i karakter, a novi Peugeot 308 prvo je vozilo u gami koje nosi taj grb. Ova bezvremenska marka s bogatim iskustvom, znanjem i francuskim stilom piše novu stranicu u svojoj povijesti koja se sastoji od iskustva života u sadašnjem trenutku i kvalitetnog cjelokupnog iskustva. Cilj je ponuditi svojim sadašnjim i budućim kupcima marku koja udovoljava njihovim zahtjevima. Novi Peugeot 308 počet će se prodavati na hrvatskom tržištu u posljednjem kvartalu 2021., a proizvodit će se u tvornici u francuskom Mulhouseu.

Bez obzira kupujete dijelove za svoj automobil putem iznimno popularnog webshopa ili pak fizički u samoj trgovini, u Auto Kreši je vrlo široka ponuda guma, metlica brisača ili pak tepiha, kao i tekućina za pranje vjetrobranskog stakla. Ne zaboravite na brojnu kvalitetnu autokozmetiku kojom svom metalnom ljubimcu možete udahnuti novu svježinu. Sve to potražite u Auto Kreši.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

[]
1 Step 1

Pošalji upit

Ime i prezime
Telefon
Broj šasije
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
""
1
Sve za servis

Pripremate se za servis vašeg ljubimca? Želite ponudu sa svim potrebnim dijelovima za servis? Ispunite niže navedeni upitnik i poslat ćemo Vam našu najbolju ponudu.

Ispunite podatke:


Model vozila
Snaga motora (KW)

Broj prijeđenih km
Radni obujam motora

Broj šasije (opcija za ispuniti)

Telefon

Navedite nam problem na vašem vozilu, ili razlog slanja online obrasca.

Kratka napomena ...
0 /


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
[]
1 Step 1

Upit o proizvodu

Naziv proizvoda
Šifra artikla
Broj šasije
Ime i prezime
Telefon
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder