Raspoloživo odmah

Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 34,25 €
Trenutna akcija traje do: 23.09.2024 00:00 .

NAVY vreća za spavanje

Sniženo:
34,25 €
Cijena:
51,90 €
  • RASPOLOŽIVOST: ODMAH
  • SKU: DO 13412
  • BRAND: CATTARA

INFORMACIJE O PROIZVODU:
Mummy's sleeping bag Navy je vreća za spavanje koja savršeno prati tijelo i samim time ima najbolja svojstva toplinske izolacije.
Ova vreća za spavanje, kao i sve vreće tipa mumija, posebno je pogodna za duži boravak u prirodi.
Odjeća utječe na udobnost i temperaturu unutar vreće za spavanje. Preporučljivo je spavati samo u donjem rublju ili s majicom. Važno je ugrijati vreću za spavanje i ne grijati odjeću bez potrebe.
Mornarička vreća za spavanje opremljena je s tri sloja, vanjski i unutarnji materijal je poliester taft 170T i izolacijski sloj od poliesterskih vlakana težine 200g/m2.
Vreće za spavanje biramo uglavnom prema njihovim temperaturnim granicama, pri čemu udobnost podrazumijeva temperaturu na kojoj će nam biti ugodno, granica je temperatura na kojoj će nam još biti toplo i na kraju, ali ne i najmanje važno, tu je ekstremna temperatura koja označava maksimalna podnošljiva temperatura.
Ograničenja temperature za mornaričku vreću za spavanje – vidi ispod. Ograničenja pojedinačnih vreća za spavanje uvijek su navedena na etiketi proizvoda.
Tehnički podaci:
dimenzije: 230 x 80/55 cm
dimenzije u paketu: 18 x 37 cm
težina: 1,1 kg
temperaturno ograničenje (Comfort): 20°C
granica temperature (Limit): 15°C
granica temperature (Limit): 15°C

ograničenje temperature (ekstremno): 10°C

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 66,00 € (497,28 kn), kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve pakete šaljemo na Vašu adresu. Od naših distributera dobiti ćete SMS ili email s informacijama o stanju pošiljke, kao i napredne mogućnosti o promjeni adrese ili vremena isporuke. Te ćete moći u realnom vremenu online pratiti vaš paket.

Za sve narudžbe ispod 66,00 € (497,28 kn) dostava iznosi 4,00 € (30,14 kn).

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte uvjete POVRATA i REKLAMACIJA.
KATEGORIJE PROIZVODA