Kočnice -34%

KOČNICE

Vožnja automobilom je često puna iznenađenja i naglih zaustavljanja. Najbolji način pripreme za neočekivane situacije je da održavate vaše kočnice u vrhunskom operativnom stanju. Sposobnost efikasnog i naglog kočenja može činitii razliku između sigurne vožnje i neželjenog udesa, a ispravne kočnice uvelike utječu na tu sposobnost. U ovoj kategoriji nalaze se svi potrebni dijelovi kočionog sistema, kao što su: diskovi, pločice, čeljusti, bubnjevi, pakne, kočioni cilindri, kočiona crijeva, kočiona tekućina i ostali dijelovi kočnica. Nama je vaša sigurnost bitna i iz tog razloga biramo kočnice vodećih europskih proizvođača i brendova, karakteristika istih ili boljih od onih iz prve ugradnje, kao što su: Brembo, TRW, ATE, Zimmermann, Textar, Febi i drugi.
Dodatni nazivi: kočioni disk, kočnički disk, diskovi, kočnice, šajbe, bremze, disk pločice, pakne, kočione obloge, kočioni cilindri, kočiona crijeva

KATEGORIJE PROIZVODA
[]
1 Step 1

Pošalji upit

Ime i prezime
Telefon
Broj šasije
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
""
1
Sve za servis

Pripremate se za servis vašeg ljubimca? Želite ponudu sa svim potrebnim dijelovima za servis? Ispunite niže navedeni upitnik i poslat ćemo Vam našu najbolju ponudu.

Ispunite podatke:


Model vozila
Snaga motora (KW)

Broj prijeđenih km
Radni obujam motora

Broj šasije (opcija za ispuniti)

Telefon

Navedite nam problem na vašem vozilu, ili razlog slanja online obrasca.

Kratka napomena ...
0 /


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder