Raspoloživo odmah

Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 2.686,20 €
Trenutna akcija traje do: 23.09.2024 00:00 .

29″ E-Bike EASYBIKE AMPER, veličina M

Sniženo:
2.686,20 €
Cijena:
4.070,00 €
  • RASPOLOŽIVOST: ODMAH
  • SKU: YK AMPER-19-SM
  • BRAND: EASY BIKE

PARAMETRI I SPECIFIKACIJE:

Centralni motor, VINKA C20

Veličina kotača: 29"

Parametri motora: 36V / 250W / 80Nm (vršni 110Nm)

Veličina okvira: 19"

Li-ion baterije 36V/20.3Ah, Samsung ćelije

Mjerač: VINKA DS23 bluetooth (boja / strana)

Boja okvira: Siva

Upravljačka jedinica integrirana

Težina: 23.9 kg

Maks. težina bicikla: 125 kg (izračunata je težina bicikla, vozača i tereta)

Okvir 19" Al 6061, veličina M.

Vilica 29" SUNTOUR XCM

zaštitni znak MTB

Wellgo pedale

Zupčanici 1×10

Mjenjač S-Ride M400

S-Ride M400 mjenjač

Prednje kočnice Zoom 875, disk, hidraulične

Kočnice stražnje Zoom 875, disk, hidraulične

Gume WTB Ranger 29 x 2.25

Najveća brzina uz pomoć: 25 km/h

Sjedalo: 30,9 / 400 mm

 

INFORMACIJE O PROIZVODU:

AMPER je prva lasta iz nove generacije električnih bicikala s baterijom velikog kapaciteta. U okviru bicikla umjetno je skrivena baterija sa Samsung ćelijama ukupnog kapaciteta 20,3 Ah, odnosno 730 Wh. Baterija nudi domet do 180 km. Drugim riječima, više ne morate brinuti hoćete li tijekom putovanja ostati bez struje.

Osnova bicikla je moderna rama izrađena od aluminijske legure AL 6061, s bužirima vođenim unutar okvira. Geometrija je podešena prilično udobno. Nudi vozaču uspravno držanje i stoga mnogo ugodnih kilometara na sjedalu.

Srce bicikla je motor Vinka C20 koji vozaču nudi 80 Nm okretnog momenta. Informacije se prikazuju na displeju u boji DS23, koji je kompaktno malen, ali u isto vrijeme jasan. Zahvaljujući bočnom položaju, vozač ima sve važne informacije doslovno pri ruci. Možete birati između 6 razina pomoći (0 – 5), podrška je dostupna i tijekom guranja bicikla do brzine od 6 km.

Baš kao i drugi naši modeli, AMPER je opremljen pametnim senzorom mjenjača češke proizvodnje, malim uređajem koji osigurava glatko i neprimjetno mijenjanje brzina. Senzor mjenjača prepoznaje kada mijenjate brzine i smanjuje snagu motora na 3%. Čim dođe do promjene stupnja prijenosa, snaga motora se ponovno pokreće do 100%. Zahvaljujući senzoru mjenjača, manje je trošenje lanca i mašinice i smanjuje se rizik od pucanja lanca tijekom uključivanja.

Na ovom modelu koristili smo set mjenjača s deset brzina R-400 i lančanicima s rasponom zuba od 11-42. Nijedno brdo nema šanse! Suntour XCM vilica s 100 mm hoda i mogućnošću podešavanja tvrdoće opruge osigurava udobnu vožnju. Gume WTB Ranger pružaju odličan kontakt s podlogom i nude vrlo dobre vozne karakteristike kako na asfaltu i makadamu, tako i na terenu punom korijenja i kamenja.

 

PODACI O PROIZVOĐAČU EASYBIKE:

Privatni brend električnih bicikala koji pripada krilu AutoKelly, kada su prvi modeli električnih bicikala predstavljeni već 2011. godine. Razvoj, dizajn i testiranje svih naših bicikala odvija se u Češkoj. Koristimo visokokvalitetne komponente svjetskih proizvođača. Na našim modelima nalaze se komponente japanskog giganta Shimano, koristimo gume Schwalbe, za udobnost se brine tvrtka Suntour koja proizvodi vilice i amortizere, a kako bi bicikli prošli što dalje koristimo baterije sa Samsung ili LG ćelijama. Većina EasyBike bicikala se sklapa u Češkoj. Kvalitetu smo uspjeli dovesti do savršenstva, a zahvaljujući našoj prodajnoj mreži, koja uključuje više od 80 poslovnica, jamčimo da će vaš bicikl biti zbrinut bilo gdje u Češkoj Republici ako je potrebno. Možete birati između opsežne ponude brdskih, gradskih i sklopivih bicikala. Također možete pronaći biciklističku opremu i odjeću pod brendom Easybike.

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 66,00 € (497,28 kn), kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve pakete šaljemo na Vašu adresu. Od naših distributera dobiti ćete SMS ili email s informacijama o stanju pošiljke, kao i napredne mogućnosti o promjeni adrese ili vremena isporuke. Te ćete moći u realnom vremenu online pratiti vaš paket.

Za sve narudžbe ispod 66,00 € (497,28 kn) dostava iznosi 4,00 € (30,14 kn).

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte uvjete POVRATA i REKLAMACIJA.
KATEGORIJE PROIZVODA