Raspoloživo odmah

Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 7,17 €
Trenutna akcija traje do: 01.01.2025 00:00 .

M8 SOLUTION ANTI SLIP LIQUID 1L

Sniženo:
10,75 €
Cijena:
11,95 €
  • RASPOLOŽIVOST: ODMAH
  • SKU: M8ASL1
  • BRAND: M8 SOLUTION

Nanosi se na klizave površine kako bi se smanjila klizavost površine

"Protuklizni premaz je proizvod koji se nanosi na klizave površine kako bi se smanjila klizavost površine. Nanošenjem protukliznog premaza smanjuje se koeficijent trenja tretirane površine do 70%.

Proizvod ne mijenja izgled ni strukturu postojeće podloge, već pruža otpornost na masnoću, vlagu i otapala.

Protuklizni premaz je potpuno ekološki proizvod, biorazgradiv do 98%, bezbojan i neutralnog mirisa. Upravo zbog neutralnog mirisa pogodan je za primjenu na vanjskim (otvorenim) i unutarnjim (zatvorenim) podlogama.

Protuklizni premaz povećava trenje na tretiranoj podlozi i tako umanjuje klizavost tretirane površine. Nanošenjem protukliznog premaza stvara se zaštitni sloj i za tretiranu površinu. Protuklizni premaz je u potpunosti prihvatljivo sredstvo za upotrebu i prilikom nanošenja nisu potrebne nikakve velike mjere opreza. Sredstvo nema jak miris pa je pogodan za korištenje u interijerima i eksterijerima. Nakon nanošenja protukliznog premaza, površine se lakše održavaju.

Priprema površine:

• Nanesite protuklizni premaz na prethodno očišćenu površinu od prašine, ulja ili ostalih zaprljanja. Prilikom nanošenja protukliznog premaza površina treba biti očišćena i suha.

• Sredstvo se koristi nerazrijđeno

• Protresti prije upotrebe

• Prije upotrebe je potrebno napraviti test probu na uzorku pločice koja je istog sastava kao i tretirana površina. Postoji mogućnost vidljivosti površinskog filma na tretiranoj površini.

• Nanesite protuklizni premaz štrcanjem ili mopom, te dodavati sredstvo ukoliko je potrebno. Sva željena površina treba biti jednako tretirana.

• Tekućina se ne smije osušiti prilikom nanošenja

• Pustite da sredstvo djeluje otprilike 40-60 min.

• Zatim pažljivo isprati vodom.

• Tretirana površina nakon sušenja se može koristiti odmah.

Pokrivanje površine : od 8 do 10m2 / 1 L

M8 solution proizvodi specijalizirane proizvode namijenjene za rješavanje raznovrsnih problema. U svom asortimanu proizvoda fokusirali su se na specijalne premaze i proizvode za čišćenje eksterijera (kamena, fasade itd.).

Proizvodi se proizvode i usavršavaju u njihovom proizvodnom pogonu prema visokim standardima i u skladu sa regulativama EU. Niti jedan proizvod ne izlazi iz proizvodnje, a da prethodno nije testiran. Proizvodei “BEST BUY” proizvod, koji mora biti jednostavan za upotrebu i povoljan, kako bi krajnji korisnik bio što zadovoljniji. Svakodnevno se radi na unaprjeđenju i primjeni novih tehnologija.

 

Pakiranje

1 L

Primjena

Anti slip

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 66,00 € (497,28 kn), kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve pakete šaljemo na Vašu adresu. Od naših distributera dobiti ćete SMS ili email s informacijama o stanju pošiljke, kao i napredne mogućnosti o promjeni adrese ili vremena isporuke. Te ćete moći u realnom vremenu online pratiti vaš paket.

Za sve narudžbe ispod 66,00 € (497,28 kn) dostava iznosi 4,00 € (30,14 kn).

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte uvjete POVRATA i REKLAMACIJA.
KATEGORIJE PROIZVODA