Raspoloživo odmah

Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 12,00 €
Trenutna akcija traje do: 01.01.2025 00:00 .

HRC Fosfosanit 5 L

Sniženo:
18,00 €
Cijena:
20,00 €
  • RASPOLOŽIVOST: ODMAH
  • SKU: M8HRCFOS5
  • BRAND: M8 SOLUTION

Ovo sredstvo je posebno formulirano za brzo i temeljito odstranjivanje kamenca, hrđe, patine, te tamnih mrlja od gljivica s različitih površina.

Tražite li sredstvo koje će se učinkovito nositi s kamencom, hrđom, patinom s bakrenih cijevi, gljivičnim mrljama i ostalim nečistoćama? HRC FOSFOSANIT je univerzalno rješenje za vaše potrebe čišćenja. Ovo sredstvo je posebno formulirano za brzo i temeljito odstranjivanje kamenca, hrđe, patine, te tamnih mrlja od gljivica s različitih površina. Bez obzira jeste li suočeni s keramičkim, plastičnim, metalnim ili staklenim površinama, HRC FOSFOSANIT je vaš pouzdani saveznik za čišćenje. (Napomena: Ne preporučuje se za mramor i prirodni kamen visokog sjaja)

PREDNOSTI I KARAKTERISTIKE:

Univerzalno čišćenje

Brzo djelovanje

Širok spektar primjene

Lako ispiranje

Pakiranje

5 L

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 66,00 € (497,28 kn), kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve pakete šaljemo na Vašu adresu. Od naših distributera dobiti ćete SMS ili email s informacijama o stanju pošiljke, kao i napredne mogućnosti o promjeni adrese ili vremena isporuke. Te ćete moći u realnom vremenu online pratiti vaš paket.

Za sve narudžbe ispod 66,00 € (497,28 kn) dostava iznosi 4,00 € (30,14 kn).

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte uvjete POVRATA i REKLAMACIJA.
KATEGORIJE PROIZVODA