Raspoloživo odmah

Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 14,37 €
Trenutna akcija traje do: 23.09.2024 00:00 .

BLUECHEM Oil System Cleaner (300ml)

Sniženo:
14,37 €
Cijena:
21,77 €
  • RASPOLOŽIVOST: ODMAH
  • SKU: BC33018
  • BRAND: BLUECHEM

OIL SYSTEM CLEANER - visoko učinkovito sredstvo za čišćenje i održavanje sustava za podmazivanje za sve benzinske i dizelske motore, mjenjačke kutije i diferencijale. Uklanja sav mulj, nečistoće i zaprljanja s unutarnjih površina motora. Pospješuje učinkovitost i smanjuje potrošnju ulja i goriva uklanjanjem štetnih naslaga smola s klipnih prstenova i područja gornjeg cilindra. Čisti i utišava podizače hidrauličnog ventila. Neutralizira kiseline u motoru. Produžuje životni vijek motora. Uputa za upotrebu: Ubaciti u staro ulje, pokrenuti motor i ostaviti ga u praznom hodu 10 do 15 minuta. Ispustiti sadržaj kao i inače, staviti novi filter i nadopuniti s novim uljem. 300 ml dostatno za do 6 litara ulja.

OIL SYSTEM CLEANER – visoko učinkovito sredstvo za čišćenje i održavanje sustava za podmazivanje za sve benzinske i dizelske motore, mjenjačke kutije i diferencijale.

Uklanja sav mulj, nečistoće i zaprljanja s unutarnjih površina motora. Pospješuje učinkovitost i smanjuje potrošnju ulja i goriva uklanjanjem štetnih naslaga smola s klipnih prstenova i područja gornjeg cilindra. Čisti i utišava podizače hidrauličnog ventila. Neutralizira kiseline u motoru. Produžuje životni vijek motora.

Uputa za upotrebu: Ubaciti u staro ulje, pokrenuti motor i ostaviti ga u praznom hodu 10 do 15 minuta. Ispustiti sadržaj kao i inače, staviti novi filter i nadopuniti s novim uljem. 300 ml dostatno za do 6 litara ulja.

Pakiranje

300 ml

Namjena

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 66,00 € (497,28 kn), kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve pakete šaljemo na Vašu adresu. Od naših distributera dobiti ćete SMS ili email s informacijama o stanju pošiljke, kao i napredne mogućnosti o promjeni adrese ili vremena isporuke. Te ćete moći u realnom vremenu online pratiti vaš paket.

Za sve narudžbe ispod 66,00 € (497,28 kn) dostava iznosi 4,00 € (30,14 kn).

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte uvjete POVRATA i REKLAMACIJA.
KATEGORIJE PROIZVODA