Raspoloživo odmah

Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 5,25 €
Trenutna akcija traje do: 23.09.2024 00:00 .

BLUECHEM Guard Fill – Diesel (75ml)

Sniženo:
5,25 €
Cijena:
7,96 €
  • RASPOLOŽIVOST: ODMAH
  • SKU: BC33033
  • BRAND: BLUECHEM

GUARD FILL DIESEL - sprečava taloženje gareži na usisnim ventilima, injektorima i na stijenkama cilindara. Pri tome smanjuje trenje i zaštićuje površine od korozije. Guard Fill aditiv smanjuje potrošnju goriva do 3%, a može smanjiti štetne emisije plinova i do 35%. Uklanja vlagu i kondenziranu vodu te podmazuje i zaštićuje gornji dio cilindara. Guard Fill omogućuje da motor ostane u vrlo dobrom stanju cijeli svoj vijek. Preporučuje se prilikom svakog točenja goriva. Idealno za goriva niže kvalitete. Uputa za upotrebu: dodati u spremnik goriva. 75 ml proizvoda dostatno za 80 L dizelskog goriva.

GUARD FILL DIESEL – sprečava taloženje gareži na usisnim ventilima, injektorima i na stijenkama cilindara. Pri tome smanjuje trenje i zaštićuje površine od korozije. Guard Fill aditiv smanjuje potrošnju goriva do 3%, a može smanjiti štetne emisije plinova i do 35%. Uklanja vlagu i kondenziranu vodu te podmazuje i zaštićuje gornji dio cilindara. Guard Fill omogućuje da motor ostane u vrlo dobrom stanju cijeli svoj vijek. Preporučuje se prilikom svakog točenja goriva. Idealno za goriva niže kvalitete.  

Uputa za upotrebu: dodati u spremnik goriva. 75 ml proizvoda dostatno za 80 L dizelskog goriva.

Pakiranje

75 ml

Namjena

Dostava i povrat

Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe iznad 66,00 € (497,28 kn), kao i za akcijske artikle s naznačenom besplatnom dostavom. Sve pakete šaljemo na Vašu adresu. Od naših distributera dobiti ćete SMS ili email s informacijama o stanju pošiljke, kao i napredne mogućnosti o promjeni adrese ili vremena isporuke. Te ćete moći u realnom vremenu online pratiti vaš paket.

Za sve narudžbe ispod 66,00 € (497,28 kn) dostava iznosi 4,00 € (30,14 kn).

U slučaju povrata ili reklamacije molimo Vas pročitajte uvjete POVRATA i REKLAMACIJA.
KATEGORIJE PROIZVODA